Menu

Hvordan drive med grafisk design på siden

Det er mange av oss som har en drøm om å drive med hobbyen vår på fulltid, men hvorfor ikke begynne i det små og se hvor langt du klarer å komme? I denne artikkelen skal vi gi deg tips om hvordan du kan begynne med hobbyen din på siden av jobben. Vi håper du kan benytte deg av noen av disse tipsene og kanskje har du noe å bidra med selv også?

Spør venner og bekjente

De fleste av oss har faktisk en del venner og bekjente som trenger hjelp med ting. Legg ut et innlegg på sosiale medier eller ta kontakt med venner du vet at trenger hjelp og si at du er tilgjengelig for oppdrag. Dette gjør at du vil kunne opparbeide deg en portefølje. Nå har det også kommet flere tjenester som Frilans Finans på markedet, slik at det er enkelt for deg å fakturere som enkeltperson. Dette gjør det mye lettere for deg å komme i gang med grafisk design på siden, ettersom det også vil bli lettere å gjøre ditt eget regnskap!

Bruk litt tid

Det å bruke litt tid hver dag på det du elsker å gjøre, gjør at du lærer mer enn du tror. Polfarer Roald Amundsen hadde en filosofi som gjorde at han vant polracet! Filosofien hans gikk ut på at uansett hva slags vær det var eller hvor mange problemer de hadde skulle de reise 20 miles (cirka 32 kilometer) hver dag og bruke resten av dagen på å hvile. Engelskmannen Scott hadde en helt annen filosofi som var å bare kjøre på helt til de kom frem. Dette gjorde at mannskapet hans ble slitne og ikke greide å fullføre. Amundsen vant dermed polracet! Dette er en lærdom du kan benytte deg av i hverdagen. Noe vi anbefaler er også å benytte deg av pomodoro-teknikken som gjør at du kan fokusere over lengre tid.

Her kan du også finne produktivitetstips som kan hjelpe deg på veien mot å jobbe med grafisk design!

Bare hopp i det

Nå har vi gitt deg en del tips som du kan bruke for å nyte livet som grafisk designer på hobbybasis. Du kan selv bestemme hvor mye du vil jobbe hver dag, men du vil også spare tid ved å benytte deg av Frilans Finans som vil gjøre mye av faktureringsarbeidet for deg. Det har aldri vært enklere å jobbe med noe man elsker hjemmefra!

Vi elsker å benytte oss av tjenester som får oss til å tjene penger på det vi driver med på fritiden. Det å få mer inntekt som vi kan benytte til å investere i vår egen bedrift er også noe vi er skikkelig stor fan av. Det å investere i sin egen bedrift gjør at bedriften din vokser fortere og fortere som dagene går!