Menu

Få inspirasjon til å bli designer

Det er mange veier å få utløp for kreativiteten sin på. Det trenger ikke være vanskeligere enn at man har gode venner. Men sant å si, så må man også ha en god del flaks. Man må treffe noe spesielt med produktene sine, som for eksempel skjønnhet, brukervennlighet eller popularitet. Dette kan man få til ved å skape noe helt nytt, eller skape noe som er kjent på en ny måte.

En begavet designer den velkjente millionærdatteren Tory Burch. Hun vokste opp i en fantastisk herregård med 1700-talls stil. Hun lekte med vennene sine og drev med håndarbeid og idrett. Hva var det som gjorde at nettopp hun lykkes, og hvordan kan du også lykkes i å bli designer?

Se og lær

Noe av det som formet Tory som designer, var hennes mange utenlandsreiser og inspirasjonen hun dro med seg fra andre kulturer. Foreldrene var også svært omreisende i sine yrker, og dermed plantet det seg nye lukter og inntrykk hos Tory. Med interesse for ulike former for mote, så var dette en viktig årsak til at hun begynte å leke med stoff og tekstiler til klesplaggene.

Være effektiv og smart

For å lykkes så må man slippe så mange andre hindringer. Det er kanskje bare detaljer som skal til for at du lykkes, men fordi du ikke har rett utstyr eller en regnskapsfører, så forblir det bare en drøm. Skaff deg riktig utstyr også på arbeidsplassen din, så øker sjansene for suksessen din.

Tenk nytt

Hennes kolleksjoner kalt TRB by Tory Burch omhandler mange forskjellige plagg. Felles for dem er at de er fargerike og moderne i sine snitt, men samtidig nyttige plagg til reising og opplevelser. Vi ser at hun eksperimenterer med detaljer og håndverk, influert av østlig og indo-kultur. For dem som ikke har disse mulighetene til å reise, er magasiner den beste innfallsvinkelen.

Tørr å vise seg fram

Man bør også ikke være redd for å se og bli sett. Slik som Tory så valgte hun rett og slett New York for sin første butikk. Kanskje fordi hun ble hjulpet av formuende penger til å åpne i egne lokaler, men også fordi hun ikke var redd. Kanskje hadde oppveksten med tre eldre brødre en effekt på viljestyrken hennes.