Menu

Hvordan mobildeksel og design henger sammen

Det er spennende å følge med på trender, både innenfor teknologi og innenfor design. Når vi utvikler ny teknologi endres også designet.

Designhistorie

Noe som er et perfekt eksempel på dette er ulike typer telefoner. Det er for eksempel stor forskjell på den første iPhonen og iPhone 11 Pro. Dette kan du lett se på bilder som viser de ulike telefonene.

Noe som er spennende er at jo mer avansert mobilene har blitt, jo mer avansert har også dekslene blitt. Bare se på det utrolig store utvalget på ulike deksel til iphone 11 pro for eksempel. Disse dekslene har fått bedre funksjonalitet og kan også fungere som lommebøker eller oppbevaring av andre ting.

Hvordan bli deksler designet?

Det er en rekke forskjellige måter at deksler blir designet på. Noe som er spennende er at det finnes deksler for folk i alle typer situasjoner. For eksempler finnes det deksler for mennesker som jobber i veldig fysiske jobber. Disse dekslene har ofte ekstra beskyttelse, ettersom det kan hende at omgivelsene de jobber i kan ødelegge telefonen. Andre har jobber der mobilen er en stor del av arbeidet deres, derfor vil dekselet passe sammen med imaget deres. Andre bruker mobilen til å ringe med og gjøre enkle ting med og det er ikke alltid den blir med ut. Derfor vil de ofte ha mindre beskyttelse enn folk flest.

Det som uansett anbefales er en skjermbeskytter. Denne kan lages av både glass og plass, men den er der for å beskytte mot riper. Dette er noe den ofte er veldig flink på, noe som gjør at du kan ha telefonen din i lang tid fremover.

For mange er det viktig å ha telefonen sin lengst mulig, slik at de kan hjelpe miljøet. Dette er også noe du gjør du kjøper et mobildeksel, rett og slett fordi det får mobilen din til å være lengre. Det er noe du kommer til å være glad for at du investerte i, både designmessig og med tanke på beskyttelse til noe av det kjæreste du eier!