Menu

Hvordan holde styr på kundene sine?

Det å drive et grafisk design og design-firma kan være vanskelig nok i seg selv, men det å ta vare på kundene sine, kan gjøre det veldig mye enklere. Les videre for å finne ut hvordan du kan ta vare på dine kunder på den best mulige måten!

Hva er CRM?

Det vi skal introdusere deg for i denne artikkelen, er CRM. Dette står for customer relationships management, som er en måte å ta vare på kundene sine på. På norsk kalles det også kunderelasjonshåndtering. Det er at du har en strategi som funker for deg og din bedrift. Dette vil hjelpe deg å få orden og ikke minst system i alle kundene dine. Det vil også gjøre at du kan bruke mer av tiden din på å gjøre det du liker best, nemlig det å designe og ha det gøy! Når du benytter deg tilbudene som finnes innen crm så finnes det garantert noe for deg, uansett hvilken størrelse din bedrift har.

Hvorfor skal du benytte deg av CRM?

Det finnes en rekke grunner til at akkurat du skal benytte deg av CRM, rett og slett fordi det kan hjelpe deg å gjøre bedriften din større. I tillegg kan det gjøre at du blir en favoritt blant kundene, fordi du driver så effektivt.

Det er vanskelig å peke på hvorfor akkurat du bør gjøre det, fordi vi ikke har innsikt i hva din bedrift gjør, men vi vet også at det gir fordeler til alle bedrifter! Dette gjør at du kan bruke det som en del av din markedsføring og du kan bygge dine gode kundeforhold videre.

Få flere kunder

Det kan være vanskelig å få kunder i starten, men når du bygger deg et eget omdømme vil du fort finne ut av at det er enklere enn du tror, rett og slett fordi god service, bra produkt er noe som formidler seg selv. Ofte er det snakkisen som gjør at du får flere og flere kunder. Dette er vel noe du har gjort selv, anbefalt noe som du har hatt en god opplevelse med?

Vi håper at selv om du ikke nødvendigvis driver med grafisk design og design så kan du bruke denne informasjonen i din bedrift. CRM er noe som funker for flere bedrifter, så det kan også lønne seg for deg som driver et AS eller et enkeltmannsforetak! Det er bare å prøve.