Menu

Baderommet – den viktigste rommet

Mange undergraver hvor viktig baderommet faktisk er. Det er den viktigste delen av et hjem, spør du oss. Det er her man møter morgenen, her man avslutter kvelden. Det er her man vasker seg, her man får litt tid for seg selv i den travle hverdagen. Det er her man ser seg selv i speilet og sier at alt er strålende. Baderommet er en viktig del av våre liv, og hvis interiøret er passende vil sjelen straks finne harmonien – hver dag.

Koselig baderom skaper stemning
Det finnes mange enkle grep som du kan ta for å fiffe opp badet. Selv de minste detaljene kan gjøre stor forskjell. For eksempel kan vi anbefale å la rene håndklær ligge fremme i stedet for å være stuet bort i skapet. Slik skaper man en spesiell følelse av renslighet og hygge. Husk nøytrale farger, slik at man holden den delikate tonen. Mye er selvfølgelig avhengig av størrelsen på baderommet – jo mer plass man har, desto mer kan man leke med atmosfæren. Eksperter anbefaler store planter og funksjonelle møbler, samtidig som man gjerne kan eksperimentere med materialer. Et spennende bad bør inneholde minst to ulike materialer på vegg/gulv eller lignende.

Bathtub and shower in new luxury home

Bathtub and shower in new luxury home

Bestill på nettet
Hvis du vil pønske ut en stil for baderommet ditt på forhånd, kan du gå til Buildor.no og se over det brede utvalget av baderomsmøbler. Der finner du det aller meste, og får slik ideen over hvor mye du blir nødt til å investere i prosjektet. Finner du ting som passer perfekt, for eksempel et speil med belysning eller et høyskap, kan du også bestille direkte fra sofaen der du sitter. Altså kan du få store deler av interiøret levert på døra, og gjøre baderommet ditt til et bedre sted allerede i morgen.

Moderne teknologi
Nå om dagen begynner «smarte» baderom å dukke opp – dersom du har tenkt å pusse opp baderommet kan dette være en interessant ting å utforske. Baderom med innebygd musikk og energieffektiv gulvvarme som vet når du ikke har på deg sokker. Utallige smarte detaljer og tilbehør finnes på markedet allerede, spørsmålet er hvor langt du vil gå!